Nyheter

Why are test tasks necessary and how are they estimated? How can one prove effective with their help, especially when competing for a Software Engineer position? Check out the advice from Scrum Master/Senior Software Engineer at Conscensia, Ivan Popovych. Les mer

I would like to share one very common mistake people make – taking things very personally.

It looks like you put yourself (or in extended version your department) into the center of universe and evaluate everything around from that standpoint.

As always let’s explore my own case. Les mer

Den 10. september var Conscensia invitert som foredragsholder til IT Branchens nettverksmøte i Aalborg.

Line Milters, VP of Global Delivery, fortalte om kulturell intelligens som er fundamentet til effektiv kommunikasjon og samarbeide. Vi har en tilbøyelighet til å observere og fortolke mennesker gjennom våre egne ”kulturelle briller”. Å være kulturelt intelligent betyr at vi er oppmerksomme på at det i kommunikasjonen eller samarbeidet ikke er noe som er ”riktig” eller ”galt”, vi kommuniserer og samarbeider blott på forskjellig vis.
Les mer

Kom og besøk Conscensia på IT-Arena i Lviv fra d. 28. september – 30. september 2018. På den 5. utgave av Øst-Europas største IT-konferanse har IT Arena 4 forskjellige spor (produkt, teknologi, business og start-up) med 90 foredragsholdere som alle er klare til å dele sin viten med deg, e.g. fra Google, Tesla, eBay, Facebook og KPMG.

Conscensia støtter naturligvis opp om IT-bransjen i Ukraina og er derfor Gullpartner på denne konferansen.

Vi gleder oss til å høre en masse interessante innlegg samt å ta imot deltakerne på vår stand.

Intet kan stoppe Conscensia fra å delta i den årlige DHL-stafetten (5 x 5 km) i Aalborg. I år manglet vi 2 løpere – så vår CEO Carsten Hansen og VP Global Delivery Line Milthers kom til unnsetning og løp 2 runder hver. Det er ekte lagånd!

Vi møttes også med vår tidligere kollega Dmitriy Lalak. Han arbeidet for Spar Nord på vårt utviklingssenter i Lviv i Ukraina i mange år – nå arbeider han stadig for Spar Nord, men på deres eget kontor i Aalborg. Les mer

Conscensia arranger mange aktiviteter for våre utviklere i Ukraina – og denne gang var utfordringen å stille et lag til et halvmaraton som blev avholdt i Lviv, byen hvor vi har vårt utviklingssenter.

Det var oppslutning både fra noen av våre ukrainske utviklere, vår danske CEO, Carsten Hansen, samt prosjektleder Oluf Brix Hiltmar som kommer fra vår danske kunde/medeier, Systematic. Det var et godt arrangert løp som både inneholdt noen gode stigninger og en rute rundt i de mange spendende deler av Lviv.

Det gir lagånd når felles interesser (utover pasjonen for programvareutvikling) binder oss sammen og gir oss felles sosiale opplevelser og minner!