Glem problemene med å rekruttere it-kompetanser og samtidig redusere utviklingsomkostningene – drøm eller virkelighet?

Virkeligheten for flere enn hver annen danske virksomhet er at det er vanskeligere enn noensinne å rekruttere de it-kompetanser det er behov for. Situasjonen hemmer veksten hos mange virksomheter og gir høyere omkostninger.

Conscensia forteller deg hvordan du kan få drømmen til å gå i oppfyllelse på konferansen i Ballerup d. 22. november 2018. Løsningen krever at du er åpen overfor følgende tre punkter:

• Nytenkning
• Lær av andres erfaringer
• Inngå partnerskap med en sourcingpartner

Kom og hør Sales Director Annette Kvist fortelle om hvordan danske Conscensia hjelper virksomheter via selskapets utviklingssenter i Ukraina og via en sourcingmodell som er enkel, trygg, verdiskapende og økonomisk fordelaktig. Du kan dessuten høre en av Conscensias kunder fortelle om den verdi og de resultater de får ut av samarbeidet med ukrainske utviklere og Conscensia.

Annette Kvist har over 20 års erfaring innenfor IT-bransjen, hvor hun har arbeidet med ledelse av IT og programvareutvikling på strategiske, taktiske og operasjonelle nivåer. Annette har tidligere arbeidet som Vice President IT Development hos TDC og Head of IT Products hos Region Midtjylland.

Les mere om konferansen «Fremtidens IT-ressourcer» her.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com