Hos Conscensia vil vi gjerne dele vår viten om softwareutvikling, sourcing og samarbeide på tvers av kulturer til IT-industrien. Dette kommer til uttrykk på forskjellige måter.

I Ukraina skriver vi artikler til IT-medier og arrangerer seminarer, hvor vi både bruker våre dyktige ansatte som foredragsholdere og inviterer gjesteforelesere som er eksperter innenfor spesifikke emner. I løpet av de siste 6 måneder har vi arrangert foredrag om Progressive Web Applications, Chatbots UX, Scrum Basics og avholdt andre JavaScript møter. Dessuten er en av våre utviklere mentor for skolebarn hvor han besøker skoler og holder innlegg for 7. – 8. klassene og viser dem at programmering og datafag er gøy og spennende.

I Skandinavia har vi holdt presentasjoner om sourcing av softwareutvikling og kulturell intelligens til f.eks. ITB (IT-Branchen), Odense Robotics, og på konferansen ”Fremtidens IT-ressourcer”.

Har du lyst til at vi kommer og forteller ditt firma eller organisasjon om hvordan man oppnår suksess med sourcing av softwareutvikling, så kontakt oss her.

Hvis du heller vil ha en kort introduksjon foran skjermen kan du laste ned våre e-bok om sourcing av softwareutvikling her.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com