New Market word on a wall and arrow hitting the target to illustrate business growth to expanded areas to increase sales and marketing share

Til høsten i år vil Conscensia feire sitt tiårsjubileum. 10 år med hardt arbeide har gjort oss til en av markedets mest erfarne og stødige partnere for nearshoring.

Vi er stolte over å ha levert 1.620.000 timer med programvareutvikling, 300 utviklere, et mangfold av industrivertikaler og med en stab på 200 dedikerte mennesker fra 5 lokasjoner.

For å følge opp vår kontinuerlige vekst vi tok nylig en beslutning om å gå inn i nye territorie. Fra og med april 2016, vil vi aktivt betjene markedene i Tyskland, Øsyterrike, Sveits og England.

VincentTil å hjelpe oss i denne spennende fasen, vi har innledet et samarbeide med Vincent Pearson i Pearson Consulting som vår ekslusive partner/konsulent. Vincent er brite, lever i Berlin and taler tysk og russsik flytende. Han har mange års med flernasjonal B2B, mye av det relater til programvareutvikling.

Vi er svært glade for nå å kunne arbeide i nye markeder og ser frem til muligheten å tilby våre stabile skandinaviske verdier for forretning til nye markeder og kunder.

Vincent kan kontaktes på +49 152 345 20 507 eller via vpe@conscensia.com

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com