Det er viktig for både Conscensia og våre utviklere at de får muligheten for å utvikle sin kompetanse løpende. For å imøtekomme behovet avholder vi på vårt utviklingssenter i Lviv ofte arrangementer med teknologisk innhold, hvor innleggene kan holdes as eksterne eksperter eller egne in-house eksperter på et utvalgt felt. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne til å delta.

I det siste JS meetup i Lviv fortalte vår kollega Myron Mavko om Redux-Saga, essensen av teknologien og han la frem forskjellige caser. Sergiy Babich fortalte i sitt gjesteinnlegg om Angular IVY, nye features og hvordan de fungerer i praksis. Både Myron Mavko og Sergiy Babich er front-end utviklere med mer enn 10 års erfaring. Det var en inspirerende aften med mange nysgjerrige utviklere som gjerne ville lære og forbedre sine softwareutviklingskompetanse.

I tillegg holder vi også interne vitensdelingsarrangementer hvor våre utviklere deler sin ekspertise med kolleger. Det kan f.eks. være om emnet ”Logging in Java”, hvor man forteller om forskjellige frameworks, hvorfor det er så mange, hvilken skal man velge, hvordan man konfigurerer, hvilke feil man skal unngå og hvilke fremgangsmåter man kan velge.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com