Konsulent

Har du behov for utviklingskompetanse – på ditt kontor – hurtig?

Vi utvider vårt tjenestetilbud til også å inkludere konsulenter! I tillegg til å tilby remote utviklingsteam i Ukraina og Polen, tilbyr vi nå også IT-spesialister til kortere prosjekter. De kan arbeide på remote basis eller på deres kontor dersom dere foretrekker dette.

Har du problemer med å finne de ressursene du trenger for å realisere dine planer, hjelper vi deg gjerne. Uansett om pris, mangel på utviklingskapasitet eller hastighet har høyeste prioritet finner vi de kandidatene du leter etter. Vi har tilgang til over 6.500 IT-spesialister spredt over hele Europa.

Alt vi har bruk for er en beskrivelse av ditt prosjekt og hvilke utviklingskompetanser du har bruk for. Deretter finner vi dyktige kandidater som alle blir intervjuet før de blir presentert for deg. Typisk vil du motta profiler for de første kandidatene innen 2-3 dager. Det er ingen etableringskostnader og fordi vi er sikre på at vi leverer dyktige kandidater krever vi ingen eksklusivitet.

Hvis du har spørsmål i forbindelse med å finne din neste konsulent til ditt utviklingsprosjekt, kontakt Vidar på nedenstående mail eller telefon.

vovrebo@conscensia.com or on +47 951 67 605.

 

 

 

 

 

Vidar Øvrebø

Regional Sales Director, Norway and Sweden