Møt Nazar

Møt Nazar

Navn: Nazar
Stilling: QA ingeniør
Alder: 34 år
Utdannelse: Kandidat i matematikk og informatikk
Bopel: Lviv i Ukraine
Fritidsinteresser: Jeg spiller fotball, sykler og reiser. Jeg har dessuten begynt å trene på droneflyving og å løse matematiske puslespill. Jeg kan virkelig like mine reiser til København, og jeg har allerede vært der 4 ganger.
Kom til Conscensia: 2010

1. Beskriv hva du gjør i ditt arbeide?

Jeg har både tekniske og ledelsesoppgaver for vår danske kunde. Jeg er den ledende QA’er på vårt utviklingsteam. Jeg utvikler kode, som kan teste en annens kode via automatiske prosesser. I tillegg fungerer jeg som mentor og underviser for våre nyutdannete QA’ere på vårt team. Jeg legger vekt på de myke verdier, såsom å være en lagspiller samt å ha gode engelsk- og kommunikasjonskunnskaper. Disse ferdigheter er spesielt viktige, når vi har tekniske møter med de danske utviklerne.

2. Hva er det beste ved jobben?

Det er flere ting jeg kan like ved mitt arbeide. Jeg nyter å undervise og guide våre juniorer på teamet, og det gleder meg å følge deres fremgang og utvikling. Det er også viktig for meg, at jeg hele tiden forbedrer mine egne QA-ferdigheter. Jeg er også leder av QA kompetansegruppen hos Conscensia, som utfører tekniske evalueringer av all QA kollegene i Conscensia. Gruppen er også et teknisk nettverk hvor vi diskuterer programvarekvalitet og deler kunnskap, særlig når noen av våre kolleger har vært på en konferanse innenfor programvaretesting.

3. Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbeidsplass?

Conscensia tilbyr en konkurransedyktig lønn og en frynsegoder som for eksempel helseforsikring, hvilket er sjeldent i Ukraina. Jeg setter pris på det gode miljø på kontoret, hvor alle ansatte blir belønnet og behandlet likt.

4. Hva motiverer deg i arbeidet?

Det er alltid godt at få positive tilbakemeldinger fra kunden, men annerkjennelse fra mine kolleger er også viktig for meg. Dessuten er mine undervisnings- og mentoroppgaver også givende for meg. Fra tid til annen, er jeg også med på møter med potensielle kunder for å fortelle om QA-mulighetene hos Conscensia, noe jeg også setter pris på.

5. Hvorfor har du valgt å arbeide for et dansk sourcingselskap?

Conscensia har gode arbeidsforhold for sine ansatte, f.eks. et ansiennitetsprogram, hvor din lojalitet blir belønnet med forskjellige goder, som ekstra feriedager. Arbeidstiden er også greie da det er kun 1 times tidsforskjell til vår danske kunde. Conscensia er et godt likt og stabilt firma, som jeg helt sikkert vil anbefale til mine venner.