Møt Zoriana

Møt Zoriana

Navn: Zoriana
Stilling: Delivery Manager
Alder: 38
Utdannelse: Education/work experience: Mastergrad i matematikk
Bopel: Lviv, Ukraina
Fritidsinteresser: Jeg liker å bruke min tid på familien, barn og venner, mine aktiviterer ski og sykling.
Kom til Conscensia: 2007

1. Beskriv hva du gjør i ditt arbeide?

Som Delivery Manager, er det min jobb å se til at våre kunder får maksimalt utbytte av samarbeidet med sine ukrainske utviklere. Ved oppstart av nye team hjelper jeg kundene med å implementere og sørge for at de rette prosessene er på plass. Hvis en kunde er uten erfaring med sourcing deler vi våre “Best Practise” rutiner for å sikre en produktiv og suksessrikt samarbeide. Det er også viktig ut teamet sourcet opplever å være en del av kundens stab gjennom å kjenne firmakulturen og hadde likeverdig adgang som de norske ansatte. Ved oppstart anbefaler vi på det varmeste personlige besøk, både i Ukraina og Norge. Etter hvert som de daglige gjøremål koordineres mellom kunden og teamets er mitt ansvar at man på begge sider er fornøyd med samarbeidet. Når spørsmål eller problemer oppstår, støtter og rådgir jeg i arbeidet med å finne frem til gode løsninger.

2. Hva er det beste ved ditt arbeide?

Jeg trives særlig med den personlige kontakten med våre kunder. Jeg har selv arbeidet som utvikler for en av Conscensia sine klienter for nesten 9 år, før jeg ble Delivery Manager. En utvikler er fokusert på kundens produkt og utviklingen, nå har jeg et bredere blikk for hva som skjer bak utvikleren; hvordan vi støtter våre kunder på alle andre områder også. Jeg tror bestemt at mine erfaringer som utvikler gjør meg til en bedre Delivery Manager. Når våre kunder er fornøyd med samarbeidet ser jeg også at mine bidrag er en del av suksessen.

3. Hvordan vil du beskrive Conscensia som arbeidsplass?

I bunn og grunn har jeg vokst opp med Conscensia, siden jeg har arbeidet her i 10 år. Conscensia har sin egen ånd – vi er en eneste stor familie. Conscensia sin bedriftskultur inspirerer, da den gir meg fleksibilitet I arbeidet og gjør meg trygg og sikrer meg en balanse mellom arbeid og fritid. Når jeg slik har en utfordrende jobb og tid til familie; det kan ikke være bedre.

4. Hvad motiverer deg i ditt arbeide?

Som utgangspunkt, folk motiverer meg – så jeg stimuleres av interaksjonen med team og kunder. Alle kunder er ikke like og de trenger forskjellige form av bistand fra meg. Jeg har svært tett dialog med kundene mine, og vi har faste Skypemøter for å sikre at alt fungerer og er på plan. Jeg vokser på utfordringene og med å finne løsninger samt videre utvikle et optimalt samarbeide. Alle er vi hardt arbeidende, for å bistå kunden å nå sine mål – det er vårt arbeide og prioritet 1.

5. Hvorfor har du valgt å arbeide for et dansk sourcingfirma?

Jeg har arbeidet for to forskjellige ukrainske selskaper før jeg kom til Conscensia I 2007. Conscensia var et veldig lite selskap men med vennlig og varm atmosfære. Selv om Conscensia har vokst betydelig siden da, har vi klart å holde på den vennlige og profesjonelle korpsånden hos oss. Det er flere fordeler ved å arbeide for et dansk firma, som arbeidstid, stabilitet og fordeler i jobben som er rett så like de danske standarder.