nbt_logoVi er stolte av å ønske velkommen til Norsk Byggtjeneste AS som har besluttet at Conscensia skal være deres nearshore outsourcing partner. Norsk Byggtjenestes nye utviklingsteam skal arbeide ut fra Conscensias utviklingssenter i Lviv i Ukraina. Norsk Byggtjeneste AS er Norges største leverandør av byggeregulativer og byggemateriell-data.

Prosjektleder i Norsk Byggtjeneste, André Ruud, uttaler: ” Vi valgte Conscensia basert på tidligere erfaringer med dem, der de var en glimrende leverandør av dyktige softwareutviklere. Vi prioriterer stabilitet og langvarig samarbeide med utviklerne. Det gir oss større produktivitet og høy kvalitet på løsningene. Nå som Conscensia også satser på det norske markedet kan vi få stor glede av deres mangeårige erfaringer med nearshore outsourcing i Ukraina”.

Conscensias Country Manager i Norge, Dagfinn A. Mork, supplerer: ” Vi er glade for å ønske Norsk Byggtjenerste AS velkommen til Conscensia. Vår outsourcingsmodell fokuserer på å finne, integrere og holde fast på faglig dyktige utviklere. Derfor er vi trygge på at deres nye nearshore utviklingsteam vil gi dem merverdi og bidra til å nå deres mål”.

Du kan lese mer om Norsk Byggtjeneste her.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com