Nyheter

En gammel forbannelse sier: “Må du leve i interessante tider”, og det må vi absolutt si.

Coronavirus-pandemien påvirker alle deler av livene våre; hvordan vi jobber, hvordan barna våre går på skole og hvordan vi forholder oss til hverandre.

For mange betyr dette læring ved prøving og feiling. I Conscensia er det helt normalt å jobbe i et distribuert miljø der vi ikke har alle ansatte på ett sted. Slik opererer vi internt, og slik samhandler vi med kundene våre hver dag, derfor blir vi ikke like sterkt utfordret som andre selskaper.

Som et ansvarlig selskap følger vi naturlig nok anbefalingene fra de lokale myndighetene. Det betyr at vi er litt mer distribuert i disse dager enn vanlig, siden alle jobber hjemmefra uansett hvor de bor: Danmark, Norge, Tyskland, Polen eller Ukraina.
Les mer

Vi elsker merkedager – spesielt når Conscensia 10 Club vokser seg større og større.

Denne uken feiret vår kollega Oleksander 10-års jubileum med oss og vår kunde Getinge. Oleksander ble feiret med kake og gaver av vår COO Line Milthers og kolleger.
Les mer

Det er snart jul. I desember skrur vi opp hygge-barometeret og nærværet på våre utviklingssentre. Våre utviklere er nisser for hverandre og medarbeiderne får små gaver i løpet av måneden av sin hemmelige nisse.

Hemmelighetskremmeriet kulminerer med vårt årlige Secret Santa Party, hvor alle nisser blir afslørt og det feires med gaver, epleskiver og gløgg. Vår danske ledelse gleder seg hvert år til å delta og ønske alle medarbeidere en gledelig jul samt et godt nyttår. Les mer

Conscensia setter stor pris på vårt samarbeid med universiteter på våre markeder. I år kom professor Bjarne Schlichter og en gruppe studenter fra Aarhus Universitet igjen på besøk til våre utviklingssentre i Lviv i Ukraina. Studentene holdt innlegg om ”Trust in virtual teams”. Les mer

Det er viktig for både Conscensia og våre utviklere at de får muligheten for å utvikle sin kompetanse løpende. For å imøtekomme behovet avholder vi på vårt utviklingssenter i Lviv ofte arrangementer med teknologisk innhold, hvor innleggene kan holdes as eksterne eksperter eller egne in-house eksperter på et utvalgt felt. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne til å delta.
Les mer

Vi er stolte av å kunne ønske vår kollega Ruslan til lykke med hans 10 års jubileum hos Conscensia. Ruslan har i alle 10 år arbeidet for vår kunde Zentuvo.

Den spesielle dagen ble feiret på vår takterasse i Lviv med gaver til Ruslan og kake til alle kolleger.

Takk for din dedikasjon og lojalitet Ruslan – og velkommen til CSIA 10 Club!

 

Les mer