Om Conscensia

Vi er din outsourcing partner

Vi er en dansk virksomhet som siden 2006 har hjulpet virksomheter med å finne de beste ukrainske og polske programvareutviklere til våre kunders utviklingsoppgaver og integrere disse medarbeiderne med kundens egne.

Conscensia har et veldig holistisk syn på outsourcing. Det er mennesker vi har med å gjøre. Derfor er vår fokus ikke kun på kompetansen til utviklerne, men også på personlighet og samarbeidsevne. God kjemi er det beste middelet til langvarig samarbeide mellom våre kunder og deres outsourcede medarbeidere. Mennesker skal motiveres, og når man gjør det, tror vi på at man opplever suksess og dessuten oppnår det økonomiske resultatet man ønsker seg.

gazelle_2016Kåringen som Gaselle-virksomhet både i 2014, 2015 og 2016 er klare bevis på at vi treffer blink med vår helhjertede forretningsstrategi som er å prioritere våre medarbeideres trivsel. Det viser også det faktum at vi har kunder som tror på vår modell og som får forretningsmessig verdi av å samarbeide med oss.

” Vi opplever at vi oppnår en sunnere økonomi når våre medarbeidere har det bra. Trivselen, tryggheten og arbeidsgleden til våre utviklere smitter direkte av på våre kunder og viser seg i kvaliteten på produktene kundene får utviklet. Det betyr at vi driver en vellykket virksomhet. Mange kunder opplever problemer med å holde på outsourcede programvareutviklere, men dette problemet opplever ikke vi, nettopp fordi vi prioriterer våre medarbeideres trivsel så høyt at de motiveres for å bli hos oss.”

Hans Henrik von Platen-Hallermund, CEO Conscensia

Vårt utviklingssenter er plassert i Lviv i Ukraina og i Warzsawa i Polen, og vi er totalt 175 medarbeidere.