Vi er stolte av å kunne offentliggjøre samarbeidet med vår nye kunde OMhub hvor Conscensia blir deres primære utviklingspartner for OMhub plattformen.

OMhubs grunnlegger, Andres Priede, forklarer hvorfor de valgte Conscensia som sin utviklingspartner: “Grunnen til at vi valgte Conscensia er en kombinasjon av følgende faktorer: Transparens, Fleksibilitet og Referanser. Som start-up setter vi virkelig pris på Conscensias lydhørhet og støtte til å hurtig finne en god utvikler i denne litt usikre tid. Dessuten har vi hele tiden adgang til prosesser og vi har full kontroll over utviklingen, noe som er viktig for oss. Vi er et mindre firma så vi har særlig stor bruk for pålitelige partnere som er fleksible og deler et langsiktig mål om å bygge noe stort sammen. Sist – men ikke minst – har vi gode referanser på Conscensia fra vårt forretningsnettverk.”

Mange av våre kunder setter stor pris på fleksibiliteten ved å kunne bygge og skalere sitt eget utviklingsteam i markedet der Conscensia hurtig finner den kompetanse kundene har behov for – til en konkurransedyktig pris. Våre kunder har naturligvis full kontroll over utviklingen og prosessene.

OMhub har kontor i London der de forenkler forholdet mellom vedvarende energi og drift samt at de vedlikeholder tjenestetilbydere gjennom en skalerbar og sikker plattform. Det er et tosidet ekspert-marked som er effektivt, transparent og pålitelig samtidig med at det er styring av aktiver i vedvarende energi. Hvis du vil lese mer om hvordan du øker produktiviteten og reduserer driftsutgifter i dette markedet bør du sjekke disse ytelsene her www.omhub.io

Vi ser frem til at langvarig partnerskap med OMhub og gleder os til at skape gode resultater sammen.

Hvis du har bruk for software-kompetanse og i tillegg gjerne vil vite mer om hvordan Conscensia kan hjelpe, kontakt gjerne Regional Sales Director i Norge Vidar Øvrebø.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com