En gammel forbannelse sier: “Må du leve i interessante tider”, og det må vi absolutt si.

Coronavirus-pandemien påvirker alle deler av livene våre; hvordan vi jobber, hvordan barna våre går på skole og hvordan vi forholder oss til hverandre.

For mange betyr dette læring ved prøving og feiling. I Conscensia er det helt normalt å jobbe i et distribuert miljø der vi ikke har alle ansatte på ett sted. Slik opererer vi internt, og slik samhandler vi med kundene våre hver dag, derfor blir vi ikke like sterkt utfordret som andre selskaper.

Som et ansvarlig selskap følger vi naturlig nok anbefalingene fra de lokale myndighetene. Det betyr at vi er litt mer distribuert i disse dager enn vanlig, siden alle jobber hjemmefra uansett hvor de bor: Danmark, Norge, Tyskland, Polen eller Ukraina.

Derfor leverer alle utviklere fortsatt programvareutvikling av høy kvalitet til våre kunder.

Hvis du trenger råd om hvordan du kan jobbe effektivt på forskjellige steder, kan du lese artikkelen vår om ekstern teamledelse: R

Hvis du har brug for råd om, hvordan du kan arbejde effektivt på forskellige lokationer, kan du læse vores artikel om Remote Team Management: Business as usual in an unusual context

Ta vare på deg selv – vær hjemme.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com