Spar Nord

Spar Nord

Spar Nord er en av de største banker i Danmark og tilbyr sine 360.000 kunder lokal tilstedeværelse og høyt servicenivå via bankens 71 avdelinger og ca. 1.500 ansatte. Andre fokusområder inkluderer tjenester til virksomheter, handel, finansmarkeder og en internasjonal divisjon. Banken har gjennom finanskrisen hvert år levert tresifrede millionoverskudd og landet i 2013 et overskudd før skatt på 670 millioner kroner.

I samarbeide med Conscensia fant Spar Nord løsningen på utfordringene i sin utviklingsavdeling allerede i 2006. I Lviv har de nå et dedikert team av utviklere som alle er spesialiserte innenfor utvikling på SAS Business Intelligence (BI) plattformen. For Spar Nord ble outsourcing en vellykket utvidelse av sine in-house utviklings-ressurser og kompetanse, samtidig som de beholder kunnskap og erfaring i selskapet.

« Det er mange høyt utdannede dataeksperter i Ukraina og Conscensia finner dyktige kandidater til oss. De tolv ansatte vi har der i dag er stolte av å være en del av Spar Nord – og vi er stolte av å ha dem med på laget. De er så tett integrert med Spar Nord at de i like stor grad er en del av vår medarbeiderstab som de som sitter her i Danmark.»

Kaare Jakobsen, IT-utviklingssjef i Spar Nord.

Les mer om Spar Nords reise mot en utviklingsavdeling i Ukraina her.