Systematic

Systematic

Systematic A/S utvikler software og systemløsninger til kunden innen offentlig sektor, helsesektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og service-bedrifter. Virksomheten ble grunnlagt i 1985 og er i dag Danmarks største privateide software- og systemintegrator med store internasjonale konsern som partnere. Virksomheten har cirka 900 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus, kontorer i 12 land – samt kunder i mer enn 50 land. Siden etableringen i 1985 har Systematic utviklet seg til en internasjonal it-virksomhet som fokuserer på fire kjerneområder: Public Sector, Healthcare, Defence og Intelligence & National Security.

Systematic har gjennom 8 år samarbeidet med Conscensia som outsourcing-partner. Omkring 45 utviklere er tilknyttet Systematics utviklingsteam i Lviv. Oppstartfasen og det videre forløpet får toppkarakter av Systematic og Morten Granum, Group Senior Vice President.

« Conscensia skal ha anerkjennelse for den HR-funksjon og prosess de har bygget opp. Dette er en sourcing-partner som gjør mer enn å skaffe arbeidskraft. De utfordrer oss. For eksempel på områder som team-sammensetting og behovs-avdekning. De har beriket oss med noen virkelig gode betraktninger.»

Morten Granum, Group Senior Vice President i Systematic.

Les mer om Systematics mot en utviklingsavdeling i Ukraina her.