Conscensia ser et stort potensiale i det norske og svenske marked hvor etterspørselen etter dyktige software-utviklere er stor, som i resten av vesteuropa. IKT-Norges undersøkelse i 2017 viste at 38% av medlemmene hadde ledige IT-stillinger de ikke fikk besatt, noe som medførte at 42% av disse medlemmene måtte avvise ordrer/oppdrag.

For å bistå disse virksomhetene har Conscensia utvidet det skandinaviske salgsteamet ved å ansette Vidar Øvrebø som Regional Sales Director på det norske og svenske marked. Vidars primære oppgave blir å utvide Conscensias kundeskare på disse markeder, hvorfra han har mange års erfaring innen salg i IT-bransjen og i Marine & Offshore bransjen.

Salgsdirektør Annette Kvist uttaler: ”Jeg er glad for at by Vidar velkommen til Conscensias salgsteam. Vidar kommer med mange kompetanser som kan være til nytte på det skandinaviske markedet.”

Vidar Øvrebø supplerer: ”Det er spennende å møte inspirerende kolleger hos Conscensia med sin ”can-do” attitude. Jeg håper på å bidra med flere kunder, samt å utvide forretningen til nye og uutforskede områder.”


Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com